петак, 27. мај 2016.

NAJVEĆI biseri "evolucije" - nastavak!


Izvodi iz diskusija
 
Naravno (te slavno), a ko pamet neće s' majmunom se sreće (bukvalno, i fatalno - po Gđu Evoluciju uz tu disoluciju! Jer majmunu - pride - ne fale ni gnjide! Ništa mu ne fali, te se i ne menja; nek' mu Darvin pali nudi objašnjenja: što su mu potomci svi pametni momci, a on sam - kao da je sram - :-( ostade na grani, na ČIJOJ li strani!?).
 
E, a prelazne forme (s' magične platforme ;-) ), bojkotuju obe strane pokraj iste grane (tu su ti majmuni, a s' njima i ljudi - svi banana puni :-), te nek' Đavo ludi; jerbo gde su one - vrle primadone !?)
 
Možda Plivadone piju primadone, te će da se jave čim se oporave? :-)


 
A tek žirafe, lafe!

Jer se gafa dohvati žirafa, kad poseže da pobrsti vreže, te joj vrat (vreži u inat) izraste do krošnje da ne bude prošnje!

Jerbo ona, jadna, tol'ko beše gladna da joj vrat (na sprat) - izrast'o je tol'ko brzo da i pesnik sam se svrz'o: kako ona, poput šampiona, od gladi ne pade kad ju vrat izdade!?
 
Možda trava "krupna" (jerbo sitna nikad nije bitna a glad hitna buška kao nitna) beše joj dostupna? Ali zašto, onda - kao anakonda - vrat se njezin pruža da bude lopuža!?
 
Možda uz Darvina napila se vina, te halucinira da trava donira - manje jela nego krošnja cela! Mora da je tako, jer to Darvin reče (!!), te sad skidam sako da me glad ne peče (jer kad on je tesan - želudac mi besan te ništa ne prima, ni od samih rima!), al' usput razmišljam da šta ne umišljam, te, polako, vidim naopako: da drugi stvorovi jesu k'o volovi te im trava sitna - ta jeste i bitna, da čak i bez prošnje ne trebaju krošnje (te sad tu je atak na vrat njihov kratak, da ko god razmišlja više ne umišlja: da samo žirafa nema moral lafa te i krošnje krade jer prošnja ne dade - njojZI hranu k'o u restoranu)!
 

Ime:  Zirafa_gricka_ krosnju_jer_ne_voli_prosnju.jpg
Pregleda: 8
Veličina:  14,1 KB
 
 
 

Нема коментара:

Постави коментар